بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

تاکید سازمان ملل بر لزوم پایبندی به توافقنامه اسلو و قطعنامه‌های شورای امنیت

تاکید سازمان ملل بر لزوم پایبندی به توافقنامه اسلو و قطعنامه‌های شورای امنیت سخنگوی دبیرکل سازمان ملل بر لزوم پایبندی به توافقنامه اسلو و قطعنامه‌های شورای امنیت تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سخنگوی دبیرکل سازمان ملل بر لزوم پایبندی به توافقنامه اسلو و قطعنامه‌های شورای امنیت درباره راهکار تشکیل دو دولتی در فلسطین تاکید کرد.

 

به گزارش الجزیره، فرحان حق، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در نشست خبری در نیویورک در پاسخ به سوالی درباره اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد تلاش برای از بین بردن امکان تشکیل کشور فلسطین گفت: سازمان ملل بر اساس تعهدات قبلی اعلام شده طرف‌ها درباره راهکار تشکیل دو دولتی، آن‌ها را بازخواست خواهد کرد.

 

حق افزود: سازمان ملل از ادامه پایبندی همه طرف‌ها به توافقنامه اسلو و قطعنامه‌های شورای امنیت برای تحقق راهکار تشکیل دو دولت اطمینان پیدا خواهد کرد. ما در این باره بر اساس اقدامات طرف‌های مختلف قضاوت خواهیم کرد و به بازخواست طرف‌ها بر اساس تعهداتی که قبلا اعلام کرده اند، ادامه خواهیم داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار